• המינרליות של יינות האיכות מגיע מן הים
    כשפירות ים ודגה נשלפים מן הים זה הזמן להתאים אותם ליינות עשירים במינרלים אך מאוזנים עם פירותיות מחמיאה המגיעה מענבים שנבצרו במועדם.
    לדוגמא:
    יינות מוקפדים ממורדות עמק שורק,
    יינות חבל סואבה מיצרנים קטנים, איטליה
    יינות אזור גאבי בפיימונטה.
    יינות שבלי מאחוזות (דומינים) ועוד..
    לחפש יינות מגפנים בוגרות שמשקפים את החלקה והחקלאי.
  • חם לכם הקיץ? זה לא משנה אם היין לבן או אדום, מה שחשוב הוא ללגום יינות קרירים ובאחוזי אלכוהול נמוכים יותר.
  • הקפיד על איחסון בטמפרטורות קבועות של היינות שלכם!מיזוג בבית הוא לא פתרון נכון בגלל הבדלי הטמפרטורה שהוא יוצר במשך היום.

    חשוב לחפש פינה מבודדת בבית לאיחסון היינות יחדין או במקביל לרכוש מקרר יין אותו יש לכוון ל 16-18 מעלות.